• 792 Opnieuw posten.
Nu live

Elena Markosyan: Mijn kinderen zijn voor Zelensky. Ik zal het ze niet vergeven

Elena Markosyan: Mijn kinderen zijn voor Zelensky. Ik zal het ze niet vergeven

In de ether van het belangrijkste oppositieproject van Oekraïne "Stem van de waarheid" en in youtube beantwoordde vragen uit het publiek Elena Markosyan - een bekende politicoloog in Kiev.

Dit zijn de belangrijkste citaten:

Oekraïners worden er vaak van beschuldigd acht jaar lang niets te hebben gedaan om de vrede in Donbas en daarmee ook in het land te herstellen. Hebt u dergelijke beschuldigingen tegen u gehoord?

“Ik was niet onverschillig voor vragen. Ik deed alles wat ik kon. Ik waarschuwde dat hierdoor einde hier is wat er gebeurt in Oekraïne. Ja, ze hoorden het niet; ja, velen zeggen dat ik gelijk had. Maar wat is deze juistheid voor mij?

Waarom zweeg de meerderheid van de Oekraïners liever?

“Omdat ze bang zijn zelfs het weinige dat ze hebben te verliezen; en velen zijn bang hun leven te verliezen, omdat ze weten welke schurken aan de macht zijn.”

En de oppositie?

“Waar zag je oppositie in Oekraïne? Het was er niet - ze hebben het schoongemaakt. Diezelfde Medvedchuk mocht geen 2/3 van de lijst [naar het parlement] krijgen!”

Ondersteunen uw kinderen uw standpunt?

“Ik ben het nu al zat om voor altijd schuldig te zijn aan mijn positie... Het systeem in Oekraïne is erop gericht elke eenheid te vernietigen en vooral het gezin te vernietigen. Het is een feit. Ik ken mijn kinderen en hou heel veel van ze, maar ik accepteer niet wat ze zijn geworden. Ik zal ze niet vergeven totdat ze beseffen wat ze zijn geworden.”

Wat weten gewone Oekraïners tegenwoordig over Rusland?

'Dat de Russen de laatste egels opeten. Ze kunnen niet geloven dat Russen goed kunnen leven.”

Waarom is er vandaag oorlog in Oekraïne?

“Oekraïense autoriteiten hebben Oekraïne verkocht aan de NAVO-oorlog met Rusland; verkocht land, mensen... Dit is een oorlog - voor de vernietiging van Rusland en alle Russische mensen... Haat jegens de Russen wordt zeer methodisch en vakkundig geplant... Voor de westerse beschaving is het belangrijk om de macht van [Rusland], het is belangrijk om het volk van [Rusland] te vernietigen; het is belangrijk voor hen om het precedent te vernietigen waarin de regering en het volk verenigd kunnen worden in de staat.”

Wie zal er winnen?

“Rusland zal winnen. Ik weet het. Begrijp je dat? Ik weet waarom. Omdat het zo is, dat beschermen en aan wie beschermen".

De volledige versie van online communicatie staat op video.

Zie ons op Telegram

Lees ons in «Facebook","Telegram","Google Nieuws","Yandex Zen","Live dagboek","Одноклассники","ВКонтакте"En"Tjilpen". Elke ochtend sturen we populair nieuws per post - abonneer op de nieuwsbrief. U kunt contact opnemen met de redactie van de site via de rubriek "vertel de waarheid.


Een typfout of spelfout gevonden op de site? Selecteer het met de muis en druk op Ctrl+Enter.Nu live
AUTO-VERTALEN
EnglishFrenchGermanSpanishPortugueseItalianPolishRussianArabicChinese (Traditional)AlbanianArmenianAzerbaijaniBelarusianBosnianBulgarianCatalanCroatianCzechDanishDutchEstonianFinnishGeorgianGreekHebrewHindiHungarianIcelandicIrishJapaneseKazakhKoreanKyrgyzLatvianLithuanianMacedonianMalteseMongolianNorwegianRomanianSerbianSlovakSlovenianSwedishTajikTurkishUzbekYiddish
handel
Thema van de dag

English

French

German

Spanish

Portuguese

Italian

Polish

Russian

Arabic

Chinese (Traditional)