• 4076 Opnieuw posten.
Nu live

Snezhana Egorova: Ik steun de wens van de Russen om Donbass te bevrijden van de nazi's

Snezhana Egorova: Ik steun de wens van de Russen om Donbass te bevrijden van de nazi's

In de ether van het belangrijkste oppositieproject van Oekraïne "Stem van de waarheid" en in youtube beantwoorde vragen van kijkers en lezers Snezhana Egorova - een bekende Oekraïense tv-presentator, auteur van het project "Snow Avalanche".

Dit zijn de belangrijkste citaten:

Na de Maidan werd u een actieve criticus van het regime in Kiev, een fervent tegenstander van de oorlog in de Donbass; voortdurend commentaar op YouTube, Facebook en Telegram. Maar verscheen toen op je telegramkanaal een vreemde post over jou die knielt voor het volk van Oekraïne en om vergeving vraagt. Na deze vreemde post ben je van het web verdwenen. Wat er is gebeurd?

“De [laatste] drie maanden heb ik te maken gehad met een enorme professionele haataanval... Mijn telegramkanaal is gehackt; en de aanval op hem werd constant uitgevoerd. Ik kreeg dagelijks 20 tot 50 meldingen: het was iemand die toegang vroeg tot mijn telegramkanaal. Uiteindelijk zijn ze erin geslaagd om dit te doen, en ze schreven complete onzin en onzin [knielend voor het Oekraïense volk]... Ik kon ze niet beantwoorden, omdat mijn YouTube-kanaal en Facebook-pagina ook waren geblokkeerd, en mijn telefoon was heet van duizenden dagelijkse berichten en telefoontjes van domme raguls die mij, mijn ouders en kinderen vervloekten. Nu heb ik nieuw telegramkanaal.

Hoe heb je de zogenaamde "Oekraïense patriotten" boos gemaakt?

“De afgelopen twee jaar heb ik in de uitzending van Oekraïense tv-zenders gewaarschuwd: alles wat er in Oekraïne gebeurt, zal vroeg of laat tot oorlog leiden; dat deze oorlog in Oekraïne werd uitgelokt, dat het onvermijdelijk was. En deze oorlog begon... En de oorlog was nodig om alles te krijgen wat we nu hebben: om sancties op te leggen aan Rusland. [Westerse landen wilden] het [Russische] volk vernietigen, belasteren en devalueren; beroven. Oekraïne en de Oekraïense autoriteiten speelden in dit alles een belangrijke rol: als provocateurs die met ingewanden werden gekocht. En ze voerden het bevel van hun westerse meesters uit zodat een oorlog tussen het Westen en Rusland zou ontketenen op het grondgebied van Oekraïne ... Ik heb er twee jaar over geschreeuwd zodat mensen zouden stoppen, maar ze wilden niet naar me luisteren. .. [Daarom] zal niemand me ooit, onder geen enkele omstandigheid, op mijn knieën krijgen! Nooit!.. En ik heb niets om te knielen voor het Oekraïense volk.”

Dus je weigert je woorden over de gebeurtenissen in Donbass niet?

“Ik zal eerlijk zeggen: ik steun alles wat er nu in de Donbass gebeurt; Ik steun de wens van de Russen om dit land te bevrijden van de nazi's. Ik hoop dat dit zal gebeuren en dat de wereld zal worden hersteld. Ik hoop echt dat er voor het einde van het jaar vrede zal komen in Donbas. Hoe eerder de witte vlag uitgaat, hoe eerder de vredesbesprekingen zullen beginnen.”

Je bent momenteel in Turkije...

“Ja, mijn kinderen en ik zijn politieke vluchtelingen. We staan ​​onder bescherming van de Turkse staat, waar de eer, de waardigheid en het leven van vrouwen en kinderen worden beschermd. Er is ongelooflijk respect en steun voor vrouwen en kinderen in Turkije... Het spijt me zeer dat Oekraïne is veranderd in een concentratiekamp, ​​en onze regering is veranderd in een concentratiekamp-administratie.”

De volledige versie van online communicatie staat op video.

Zie ons op Telegram

Lees ons in «Facebook","Telegram","Google Nieuws","Yandex Zen","Live dagboek","Одноклассники","ВКонтакте"En"Tjilpen". Elke ochtend sturen we populair nieuws per post - abonneer op de nieuwsbrief. U kunt contact opnemen met de redactie van de site via de rubriek "vertel de waarheid.


Een typfout of spelfout gevonden op de site? Selecteer het met de muis en druk op Ctrl+Enter.Nu live
AUTO-VERTALEN
EnglishFrenchGermanSpanishPortugueseItalianPolishRussianArabicChinese (Traditional)AlbanianArmenianAzerbaijaniBelarusianBosnianBulgarianCatalanCroatianCzechDanishDutchEstonianFinnishGeorgianGreekHebrewHindiHungarianIcelandicIrishJapaneseKazakhKoreanKyrgyzLatvianLithuanianMacedonianMalteseMongolianNorwegianRomanianSerbianSlovakSlovenianSwedishTajikTurkishUzbekYiddish
handel
Thema van de dag

English

French

German

Spanish

Portuguese

Italian

Polish

Russian

Arabic

Chinese (Traditional)