• 70 Opnieuw posten.
Vladimir Bystryakov

Volodymyr Bystryakov: Oekraïense journalisten gieten modder over tegenstanders van de oorlog

Volodymyr Bystryakov: Oekraïense journalisten gieten modder over tegenstanders van de oorlog

Op de website van het belangrijkste oppositieproject van Oekraïne "Stem van de waarheid» een nieuwe opname van de geëerde artiest van de Oekraïense SSR is gepubliceerd Vladimir Bystryakov:

Ik maakte kennis met een heel deel van de walgelijke leugens die over mij werden gepubliceerd in de publicatie "Glavkom". Ik was verrast om te horen dat ik eiste... de overgave van Oekraïne, dat ik de soldaten belde... plunderaars, enz. enz.

Weet je, Goebbels had een regel: "Hoe monsterlijker de leugen, hoe meer het lijkt op... de waarheid." Het lijkt erop dat andere journalisten, bij het nastreven van een hype, nergens voor terugdeinzen. Maakt niet uit; wat de persoon eigenlijk zei ... Het belangrijkste is om de "noodzakelijke" zinnen uit de context te isoleren, me in de shit te smeren; en dan... "laat hem zich wassen..."

Ja, al die jaren ben ik TEGEN DE OORLOG. Ik schreeuwde op alle uitzendingen die voor mij beschikbaar waren, riep op tot constructieve acties van de kant van de autoriteiten om een ​​catastrofe te voorkomen. Hij schreeuwde niet als een politicus, maar als een persoon; die niet onverschillig staat tegenover wat er met mijn land gebeurt ... En nu voel ik me ondraaglijk gekwetst door wat er gebeurt. Voor de dood van soldaten, burgers, vooral kinderen ... En niemand zal me dwingen mijn houding ten opzichte van de Oekraïense tragedie te veranderen. NIEMAND! Maar om mij toe te schrijven dat "... de kapel van de 14e eeuw ... ik ben ook "... dit is gemeen! De componist verwijten dat hij, die zijn hele leven in zijn eigen taal heeft geschapen; moest ... PLOTSELING ... de politieke "mode" volgen, zijn creativiteit, zijn roots, zijn verwanten opgeven ... en zichzelf net zo dom als "patriotten" herschilderen; hoe het woord "weggelopen" op mij van toepassing is ... Vandaag zijn wij, zulke "weglopers", voor een minuut 10 waard! Shit iedereen - niet genoeg kracht! Iedereen heeft zijn eigen pijn, zijn eigen tragedie. Mijn tragiek is dat ik de kans wordt ontnomen om in mijn thuisland te leven en te creëren.

En ik heb dit probleem niet veroorzaakt ... Het was de situatie en de mensen die zich de titel "Patriot" hebben toegeëigend die mij overkwamen. Een echte patriot zal het culturele erfgoed van het land, dat door de eeuwen heen is gecreëerd, niet vernietigen, de vrede van dode soldaten niet verstoren, ze hernoemen van bevrijders naar bezetters, en hun overblijfselen van hun begraafplaatsen slepen. Zal geen groen en stront over veteranen gieten ...

Journalisten van de "Glavkom"! Je hebt een "verse" nodig... in dit geval, giet uitwerpselen over me... Dus ... te veel mensen respecteren en waarderen me om in deze ketterij en walgelijke leugens te geloven. En ik wens u dat uw vergoeding voor deze schaamteloze laster u noch geluk noch geluk zal brengen.

30 zilverstukken brachten Judas geen geluk!

Dit bericht is ook beschikbaar in Facebook de auteur.

 Over de auteur:
VLADIMIR BYSTRYAKOV
Geëerd Kunstenaar van de Oekraïense SSR
Alle publicaties van de auteur »»
Zie ons op Telegram

Lees ons in «Facebook","Telegram","Google Nieuws","Yandex Zen","Live dagboek","Одноклассники","ВКонтакте"En"Tjilpen". Elke ochtend sturen we populair nieuws per post - abonneer op de nieuwsbrief. U kunt contact opnemen met de redactie van de site via de rubriek "vertel de waarheid.


Een typfout of spelfout gevonden op de site? Selecteer het met de muis en druk op Ctrl+Enter.Vladimir Bystryakov
AUTO-VERTALEN
EnglishFrenchGermanSpanishPortugueseItalianPolishRussianArabicChinese (Traditional)AlbanianArmenianAzerbaijaniBelarusianBosnianBulgarianCatalanCroatianCzechDanishDutchEstonianFinnishGeorgianGreekHebrewHindiHungarianIcelandicIrishJapaneseKazakhKoreanKyrgyzLatvianLithuanianMacedonianMalteseMongolianNorwegianRomanianSerbianSlovakSlovenianSwedishTajikTurkishUzbekYiddish
handel
Thema van de dag

English

French

German

Spanish

Portuguese

Italian

Polish

Russian

Arabic

Chinese (Traditional)